Burse de studiu

AmSchool îți oferă mai multe tipuri de burse care să te ajute, pe tine și pe familia ta, să poți plăti pentru serviciile educaționale ce te vor conduce către o diplomă recunoscută internațional. Bursele sunt forme de ajutor care nu vor trebui plătite ulterior.

Surse de finanțare

Bursele AmSchool

AmSchool este școala dedicată 100% promovării constante a educației gimnaziale și liceale, aliniată la cerințe internaționale. Este școala iubită de elevi ca urmare a curriculei atractive și utile, dar și a modului modern de interacțiune cu profesorii. Dacă ești un elev pasionat de dezvoltare personală, leadership sau antreprenoriat (clasele 6 – 11), interesat de o bursă completă sau parțială la AmSchool, această oportunitate poate fi pentru tine.

Aplică acum pentru o bursă @AmSchool. Consiliul pentru Burse va evalua toate cererile și va decide ce studenți vor fi acceptați în programul de burse. Nu uita, activitățile extrașcolare cu rezultate clare sunt un plus pentru nominalizarea ta. Get out from the crowd and act today!

Câștigă-ți bursa!

Este incredibil cât mai multe companii vor să susțină copii extraordinari care doresc să învețe. Companiile pot redirecționa cu ușurință o parte din impozitele lor către tine, dacă te consideră un candidat valoros. Ce ar trebui sa faci?

Începe procesul de aplicare pentru o bursă AmSchool. După ce ai fost acceptat, contactează cât mai multe companii care te pot ajuta. Te vom susține în fața companiilor și îți oferim cadrul legal pentru ca lucrurile să se întâmple. Nu uita, tot acest proces înseamnă inițiativă și abilități de leadership. Apreciem cu adevărat elevii care se implică, știu ce își doresc și reușesc cu forțe proprii.

Pe de altă parte, invităm toate companiile să se implice în finanțarea burselor pentru copiii extraordinari, cu rezultate foarte bune.

Intră în competiție!

În fiecare an dăm startul la o competiție pentru burse cu subiecte din domeniul dezvoltării personale, leadership-ului și antreprenoriatului. După înregistrarea pentru bursă, vei începe competiția. Săptămânal, va trebui să rezolvi un subiect.

Evaluarea și decizia de a fi admis la AmSchool sunt luate de Consiliul pentru Burse. Există 3 axe de evaluare a candidaturii: 1) cantitativ = ai îndeplinit toate subiectele propuse, 2) calitativ = cât de bine, creativ, inteligent ai răspuns la subiecte, 3) eseul despre interesul și motivația ta pentru a fi acceptat la AmSchool.

Cerințe pentru înregistrare

Pentru a fi nominalizat pentru un anumit tip de bursă, trebuie să îndeplinești următoarele cerințe:

 • În acest moment ești elev la o școală/liceu, de stat sau privat.
 • Ai trecut Testul AmSchool de Limba Engleză.
 • Ai fost implicat în activități sau proiecte extrașcolare.
 • Vrei să studiezi la AmSchool și ești extrem de motivat să îți obții o diplomă americană recunoscută internațional.

Consiliere și ghidare

După ce te înscrii pentru o bursă AmSchool, vei fi îndrumat și sfătuit cum să faci ca să (îți) câștigi o bursă completă sau parțială. Sau, vei fi ghidat cum să te înscrii în competiția burselor.

Studentul lunii

În fiecare lună, Consiliul pentru Burse primește nominalizări de la profesorii AmSchool pentru titlul de ”Studentul lunii”. Studenții nominalizați excelează în clasă și în cadrul AmSchool. 

Studentul desemnat al lunii primește 1 lună de gratuitate la plata taxei școlare.

Contact pentru Programul de Burse

Primim aplicații zilnic, de luni și până vineri, între orele 11-15, cu excepția vacanțelor și a sărbătorilor legale libere.

Centrul de Admitere AmSchool
Telefon : +40-746-097-685
Email : scholarships@AmSchool.ro

Completează Formularul de Contact și unul dintre consultanții noștri te va suna și îți va trimite Prezentarea Completă AmSchool și te va invita la unul dintre evenimentele AmSchool – KEO.

Întrebări frecvente

Cât timp durează procesul?

Procesul de a fi acceptat la American Alternative School și de a câștiga o bursă durează de obicei între 4 și 6 săptămâni. (în funcție de momentul în care soliciți și de tipul bursei).

Completează formularul de contact și te vom ține la curent cu toți pașii.

Ce șanse am să câștig o bursă?

Ai toate șansele din lume. Totul ține de dorința ta și de atitudinea pe care o ai pentru a fi acceptat. Fie că ai, fie că nu ai încredere în șansele tale, în ambele cazuri ai dreptate. Ford a spus-o și câtă dreptate avea!

Te sfătuim să iei în considerare beneficiile pe care le ai studiind pentru o diplomă acreditată din SUA. Regenerează-ți motivația, acționează calm și precis, îndeplinește toate cerințele și Mult Succes!

Ce se întâmplă dacă părinții mei nu vor și nu-mi dau sprijinul de care am nevoie?

Formularul de Înscriere are o parte care trebuie completată de părinți / tutori legali. Nu facem nimic împotriva voinței lor și fără să ne cunoaștem.

Te sfătuim să participi împreună cu părinții tăi la unul dintre evenimentele noastre AmSchool – KEO pentru a ne întâlni și pentru a primi toate informațiile despre studiul @AmSchool.

În 95% din cazuri, părinții înțeleg și acceptă mai ușor luarea unei decizii corecte cu privire la traseul tău educațional după participarea la evenimentele noastre.

Cât de dificil va fi să mă adaptez la un sistem modern de educație studiind la AmSchool?

De fapt, este mult mai simplu decât îți închipui. Ai mai puține subiecte de studiat în comparație cu o școală de stat, ai subiecte mult mai practice, cu aplicabilitate imediată și structuri logice, nu ai teme (timpul de acasă este timpul tău!) Și, în plus, ai tot sprijinul echipei noastre de profesori, tutori, traineri, coach-i și mentori pentru a îndeplini cu succes cerințele.

Primele noastre promisiuni pentru tine și sloganurile AAS sunt ”Vreau o școală normală la cap.”, ”Școala pe care o vei iubi” și ”Nimeni nu e lăsat în urmă”. Aceasta înseamnă că vom face orice pentru ca tu să reușești. Normal, avem nevoie și de implicarea ta pentru a ne atinge obiectivele.

AmSchool se implică activ în protejarea sănătății și siguranței copiilor și adolescenților, a familiilor lor, a întregului personal și a comunității în general. Înțelegem că mulți dintre Dumneavoastră sunteți preocupați de expansiunea COVID-19. Am creat această pagină pentru a împărtăși informații și resurse importante. Urmărim comunicatele guvernamentale și ne aliniem 100% măsurilor de combatere a pandemiei.

Ce ar trebui să faceți.

 • Rămâneți informați din surse oficiele cu privire la ultimele evoluții ale pandemiei - vizitați stirioficiale.ro pentru detalii.
 • Practicați măsurile de prevenire a bolii: purtați masca de protecție, spălați-vă frecvent mâinile, evitați să vă atingeți fața și dezinfectați suprafețele pe care le utilizați frecvent, cum ar fi blaturile, laptop-urile/PC-urile și telefonul.
 • Aceasta este o situație aflată în evoluție și facem tot posibilul să vă menținem informați pe măsură ce actualizările devin disponibile. Școala noastră respectă măsurile Guvernului privind funcționarea școlilor în timpul pandemiei COVID-19.
 • IMPORTANT
 1. În acest moment nu ne aflăm în poziția de a închide activitatea sau de a suspenda cursurile.
 2. În cazul în care se va recomanda închiderea școlilor, doar programul Live ar putea să fie afectat. Suntem 100% pregătiți să mutăm cursurile, pe durata perioadei critice, pe platforme online profesionale astfel încât studenții să nu aibă de suferit. Personalul AmSchool este pregătit în totalitate să livreze cursurile în mediul online. AmSchool va continua să livreze programul de studiu ca și când nimic nu s-a întâmplat.
 3. Bineînțeles, în cazul mutării cursurilor în mediul online, vom modifica programul zilnic. Nu credem că este productiv ca tinerii să stea în fața ecranelor, fără pauze, mai mult de 2 ore.