Welcome!

Școala Generală

Dacă ești un elev în clasele 6 – 9 și dorești să studiezi într-o școală complet ”altfel” în care să ai libertatea de a gândi și de a alege cele mai bune opțiuni pentru tine, în care să te simți provocat, în care să ai cu adevărat o relație deschisă și egală cu profesorii, tutorii, trainerii, coach-ii sau mentorii și principalul obiectiv să fie să-ți dezvolți mintea, inteligența emoțională, spiritul și corpul, în care să te pregătești pentru liceu, atunci AmSchool este cea mai bună opțiune pentru tine.

Beneficii

 • Program de studiu atractiv

La AmSchool te vei bucura de învățare. Cursurile tale standard sunt în limba engleză – arte lingvistice, matematica, științe și studii sociale. Vei învăța și limba, istoria și geografia României, dar într-un mod foarte interactiv și atractiv. Peste acestea, vei afla despre Leadership și Antreprenoriat. Vino la unul dintre evenimentele noastre AmSchool-KEO pentru a afla mai multe despre oportunitățile de studiu.

 • Pregătește-te pentru obținerea unei diplome de liceu din SUA, fără să fie necesar să părăsești Romania

La AmSchool vei face un pas înainte spre obținerea unei diplome de liceu recunoscute internațional, din confortul țării tale.

 • O curricula pragmatică

Studiază ca studenții internaționali. Pragmatic. Cu focus pe gândirea critică. Conectat la viața reală.  

 • Suport personalizat

Ai o întreagă echipă de profesori, tutori, traineri, coach-i și mentori la dispoziția ta. Singurul nostru obiectiv este ca tu să reușești.

 • Dezvoltare personală, leadership și antreprenoriat – training și proiecte

AmSchool completează cursurile Success Academy, cel mai puternic program de dezvoltare personală, leadership și antreprenoriat pentru copiii și adolescenții din România. Programul le dezvoltă abilități specifice, utile în viața reală pentru succesul lor zilnic (obiective, planificare, luarea deciziilor, rezolvarea problemelor, gândire critică, inteligența emoțională, public speaking, debate, argumentare, negociere, abilități de prezentare, conducerea echipelor, proiecte, antreprenoriat etc.)

 • Sprijinul tutorilor români

Învățarea ta este asistată de tutori români, certificați. De câte ori ai nevoie, vei primi sprijinul lor. Mai mult, tutorii explică conținuturile, îți oferă experiențe de învățare și te consiliază cu privire la stilul de învățare, evoluția ta, admiterea la liceu etc.

 • Nu ai nevoie de meditații și After School

Modul în care AmSchool este structurată te va ține ”la zi” cu toate cerințele de învățare în programul de școală. Fără teme suplimentare. Timpul de acasă este timpul tău.

 • Școala pe care o vei iubi

Fără stres inutil. Înțelegem că dezvoltarea ta înseamnă să te provocăm și nu să te forțăm să înveți lucruri fără rost. Profesorii tăi vor fi prietenii tăi mai mari.

 • Nu ai nevoie de Certificate de Limba Engleză

După ce ai fost acceptat la AmSchool, vei urma un program de studiu în limba engleză care îți va permite accesul la liceele și universitățile internaționale, fără să fie necesar să îți testezi limba engleză.

 • Fără examen la sfârșitul clasei a 8-a

Anii de gimnaziu sunt proiectați pentru dezvoltarea ta și dobândirea de cunoștințe generale. Îți vei vedea progresul din transcrieri, scoruri, calificative. Scopul nostru principal este să fii pregătit pentru admiterea la un liceu internațional.

Completează formularul de contact și unul dintre consultanții noștri te va invita împreună cu părinții tăi la unul dintre evenimentele noastre AmSchool Keo Meets. Vei afla toate informațiile de care ai nevoie. Vom fi bucuroși să vă întâlnim!

Programul de gimnaziu le oferă studenților o experiență școlară personalizată. Programul este conceput pentru a pregăti elevii să îndeplinească cerințele de admitere la liceu.

 • Experiență de învățare hibrid: conținuturi online (nu trebuie să transporți manuale la școală), mediu flexibil de învățare adaptat la nevoile elevilor și lucru față-în-față cu tutorii AmSchool
 • Acces la un liceu acreditat internațional
 • Acces la Serviciile de Suport, o bibliotecă de resurse academice și un curriculum premiat
 • Studenții sunt încurajați să participe la evenimentele școlare

Admiterea la liceu

Absolvenții noștri de Gimnaziu au un avantaj clar la admiterea în programul de liceu AmSchool.

Cerințe de admitere

Cerințe generale de admitere:

Participarea la un eveniment AmSchool KEO Meets și 2 ore de testare

Dovada competențelor de limba engleză

Foaia matricolă

Formularul de admitere

Structura Cursurilor

Structura cursurilor AmSchool este împărțită pe semestre.


English / Language Arts – A & B – pentru fiecare an de studiu

Math – A & B – pentru fiecare an de studiu

Science – A & B – pentru fiecare an de studiu

Social Studies – A & B – pentru fiecare an de studiu

Romanian Language – 3 ani

Romanian History – 1 an

Romanian Geography – 1 an

Physical Education – A & B – pentru fiecare an de studiu

Personal Development – pentru fiecare an de studiu

Leadership & Entrepreunership – 2 ani

 

 

Tipuri de programe

Programul de gimnaziu AmSchool are două forme de studiu: 


OnSite Program: vei studia în clasă sau în celelalte spații de învățare special concepute, într-un grup de maximum 12 colegi, cu sprijinul unei întregi echipe de profesori, tutori, traineri, coach-i și mentori.

Online Program: vei studia în confortul casei tale sau de oriunde te-ai afla dacă ești cu familia în mișcare. Vei avea un grup de colegi și vei putea socializa. Desigur, vei avea acces la clasele live, în timp real sau înregistrate.

Suntem în perioada de înscrieri pentru anul școlar 2024-2025. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Vă rugăm să completați formularul de contact sau să ne dați un telefon la 0771.083.656 (Cristina Manoliu - Admissions Coordinator).