AmSchool Know-Each-Other Event

June 5 @ 6:00 am - 7:00 pm
Loading Events
  • This event has passed.

Bine ati venit la Evenimentele AmSchool-KEO!

La fiecare două săptămâni ne întâlnim cu părinții și copiii interesați pentru o prezentare de 1 oră urmată de o sesiune de Întrebări și Răspunsuri.

Subiecte:
1. Despre AmSchool
2. Opțiunile de studiu
3. Programe
4. Metodele de învățare/predare
5. Acreditare internațională
6. Viitorul educației copiilor noștri

Vă rugăm să ne contactați pentru a stabili data participării dumneavoastră. Ca urmare a măsurilor Covid-19, numărul de locuri într-o sală sunt limitate.

Suntem nerabdatori să ne cunoaștem.

Vă mulțumim.

Echipa AmSchool

Details

Date:
June 5
Time:
6:00 am - 7:00 pm

AmSchool se implică activ în protejarea sănătății și siguranței copiilor și adolescenților, a familiilor lor, a întregului personal și a comunității în general. Înțelegem că mulți dintre Dumneavoastră sunteți preocupați de expansiunea COVID-19. Am creat această pagină pentru a împărtăși informații și resurse importante. Urmărim comunicatele guvernamentale și ne aliniem 100% măsurilor de combatere a pandemiei.

Ce ar trebui să faceți.

  • Rămâneți informați din surse oficiele cu privire la ultimele evoluții ale pandemiei - vizitați stirioficiale.ro pentru detalii.
  • Practicați măsurile de prevenire a bolii: purtați masca de protecție, spălați-vă frecvent mâinile, evitați să vă atingeți fața și dezinfectați suprafețele pe care le utilizați frecvent, cum ar fi blaturile, laptop-urile/PC-urile și telefonul.
  • Aceasta este o situație aflată în evoluție și facem tot posibilul să vă menținem informați pe măsură ce actualizările devin disponibile. Școala noastră respectă măsurile Guvernului privind funcționarea școlilor în timpul pandemiei COVID-19.
  • IMPORTANT
  1. În acest moment nu ne aflăm în poziția de a închide activitatea sau de a suspenda cursurile.
  2. În cazul puțin probabil în care se va sista orice activitate în România, doar programul ONSITE ar putea să fie afectat. Suntem 100% pregătiți să mutăm cursurile, pe durata perioadei critice, pe platforme online profesionale astfel încât studenții să nu aibă de suferit. Personalul AmSchool este pregătit în totalitate să livreze cursurile în mediul online. AmSchool va continua să livreze programul de studiu ca și când nimic nu s-a întâmplat.
  3. Bineînțeles, în cazul mutării cursurilor în mediul online, vom modifica programul zilnic. Nu credem că este productiv ca tinerii să stea în fața ecranelor, fără pauze, mai mult de 2 ore.