Renate Nenciu

Renate Nenciu

Renate Nenciu

Founder
renate.nenciu[at]amschool.ro
0729-655-179
Fondator

Renate Nenciu

“Lumea devine tot mai complexă, iar viitorul nu mai are timp să aștepte restructurarea sistemului tradițional de învățământ. “AmSchool” înseamnă viziune, curaj, focus pe abilitatea de a face față schimbării, de a învăța într-un nou context care te responsabilizează pe tine, ca student. Noi ținem pasul cu lumea anului 2040 și îi pregătim pe studenții AmSchool exact în acest stil.”

Despre

Renate are peste 20 ani de experiență în consultanță de Marketing, este specialist în Market Research, Performance Management și Talent Management – în dezvoltarea potențalului uman și a punctelor forte.

A absolvit Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice București și are certificare în HOGAN Assessment Systems (HPI / HDS / MVPI) și experiență în studii de Employee Engagement și Workplace Audits.

Colaborările cu diverse centre de limbi străine din București (British Council, Flying Colours) i-au relevat potențialul pentru mentorarea tinerilor în drumul lor către maturitate.

AmSchool se implică activ în protejarea sănătății și siguranței copiilor și adolescenților, a familiilor lor, a întregului personal și a comunității în general. Înțelegem că mulți dintre Dumneavoastră sunteți preocupați de expansiunea COVID-19. Am creat această pagină pentru a împărtăși informații și resurse importante. Urmărim comunicatele guvernamentale și ne aliniem 100% măsurilor de combatere a pandemiei.

Ce ar trebui să faceți.

  • Rămâneți informați din surse oficiele cu privire la ultimele evoluții ale pandemiei - vizitați stirioficiale.ro pentru detalii.
  • Practicați măsurile de prevenire a bolii: purtați masca de protecție, spălați-vă frecvent mâinile, evitați să vă atingeți fața și dezinfectați suprafețele pe care le utilizați frecvent, cum ar fi blaturile, laptop-urile/PC-urile și telefonul.
  • Aceasta este o situație aflată în evoluție și facem tot posibilul să vă menținem informați pe măsură ce actualizările devin disponibile. Școala noastră respectă măsurile Guvernului privind funcționarea școlilor în timpul pandemiei COVID-19.
  • IMPORTANT
  1. În acest moment nu ne aflăm în poziția de a închide activitatea sau de a suspenda cursurile (avem rata de vaccinare a personalului de 100%).
  2. În cazul puțin probabil în care se va sista orice activitate în România, doar programul ONSITE ar putea să fie afectat. Suntem 100% pregătiți să mutăm cursurile, pe durata perioadei critice, pe platforme online profesionale astfel încât studenții să nu aibă de suferit. Personalul AmSchool este pregătit în totalitate să livreze cursurile în mediul online. AmSchool va continua să livreze programul de studiu ca și când nimic nu s-a întâmplat.
  3. Bineînțeles, în cazul mutării cursurilor în mediul online, vom modifica programul zilnic. Nu credem că este productiv ca tinerii să stea în fața ecranelor, fără pauze, mai mult de 2 ore.