Viața de student

Școala nu este doar locul în care studiezi. Este locul de socializare, locul de întâlnire a noilor prieteni. Este un loc pentru proiecte, cluburi sau acțiuni sociale. Punem accent pe o viață școlară intensă care să te pregătească pentru viața reală. Participă la Evenimentele AmSchool și întâlnește-te cu un consultant pentru a afla mai multe despre programele noastre de absolvire și a decide ce este cel mai bine pentru tine.

Evenimente și tradiții

Success Academy Romania oferă studenților AmSchool cel mai coerent și puternic program de Dezvoltare Personală, Leadership & Antreprenoriat.

Studenții pot participa la un program de training transformativ ce are ca scop abilitarea adolescenților cu toate instrumentele necesare în viața reală. De la stabilirea obiectivelor până la elaborarea unui plan, formularea unei strategii, rezolvarea problemelor, luarea deciziilor, abilități de prezentare, public speaking, debate și argumentare, muncă în echipă, relații, comunicare și multe alte subiecte de interes real. Programul Success Academy este iubit de studenții noștri. Pentru că facem ce școala nu face.

Activitățile studenților AmSchool

Fiind singura școală din România care apreciază, încurajează și susține inițiativele elevilor, studenții noștri sunt liberi să dezvolte, în mod independent, proiecte și acțiuni. De la sesiuni concept, la cercetări de piață sau acțiuni comunitare, ești liber să acționezi!

Viața de student

Viața școlară nu este doar despre a învăța la mate. Este despre particiciparea la activități care să adauge valoare fiecărui elev la nivel social, mental, emoțional și spiritual.

Team Building

Credem că învățarea este mai puternică atunci când echipele de studiu sunt bine conectate și energice. Acesta este motivul pentru care folosim activități de team building în abordarea noastră de învățare.

Proiecte

Există multe opțiuni pentru a te implica în proiectele studenților AmSchool. 

Lucrul pe proiecte este natural la AmSchool. Să fii implicat în diferite proiecte îți permite să ”trăiești” viața reală și să obții experiență reală de lucru. Acesta este un avantaj, atât pentru educația ta, cât și pentru portofoliul tău necesar în procesul de admitere la facultate.

Cum funcționează? 

Avem o echipă de traineri care te va ajuta să-ți descoperi domeniile de interes. Împreună cu colegii tăi decideți ce proiecte vor fi implementate și veți începe să lucrați la ele. Bucură-te de echipa ta de colegi cu aceleași interese ca și tine.

Ceremonia de absolvire

În fiecare an sărbătorim noile serii de studenți absolvenți. Este o zi specială în tradiția partenerilor noștri. Și, de acum, este și în tradiția noastră.

Studenții noștri pot participa și la ceremonia de absolvire ce are loc anual în campusul University of Missouri.

AmSchool Experience

AmSchool este o școală așa cum toate ar trebui să fie. Experimentează AmSchool din două puncte de vedere: pragmatismul academic și viața școlară uimitoare. Îți va plăcea să mergi la școală! 🙂

Evenimente culinare

Oamenilor le place să mănânce. Oamenilor le place să mănânce împreună. Oamenii socializează mai bine în timpul mesei și după. Kids Dining, Teens Dining, Family Dining sunt evenimente AmSchool.

Competiții sportive

Credem în sport și în a trăi sănătos. Îi încurajăm pe elevii noștri să participe la competiții sportive. Atât pentru glorie, cât și pentru stilul de viață.

Artă și cultură

Îl încurajăm pe studenții noștri să participe la Evenimente Artistice sau Culturale, de la expoziții de artă, până la concerte rock. Dezvoltarea tinerilor nu poate fi concepută fără dezvoltare culturală.

Tehnologia informației

Suntem o școală hibrid care respectă și folosește tehnologia în învățare. Considerăm că, astăzi, copiii trebuie să înțeleagă tehnologia și să o utilizeze pentru succesul lor personal.

Siguranță și securitate

În AmSchool, siguranța și securitatea copiilor este una dintre prioritățile noastre. Toate activitățile se desfășoară în conformitate cu procedurile de siguranță. Specific, suntem o școală fără bullying.

Sănătate și stare de bine

Din când în când organizăm evenimente interactive pe teme de sănătate și wellness pentru studenții noștri. Elevii învață despre primul ajutor, mâncare, dormit, stres etc.

Obiectivul nostru este să fim în inima elevilor noștri și a părinților lor. Ne-am propus ca AmSchool să fie o oportunitate extraordinară de a studia și de a deveni personalități frumoase și independente.

Ovidiu AtanasiuCo-Fondator Success Academy, Fondator AmSchool

Suntem în perioada de înscrieri pentru anul școlar 2024-2025. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Vă rugăm să completați formularul de contact sau să ne dați un telefon la 0771.083.656 (Cristina Manoliu - Admissions Coordinator).