Diplome recunoscute internațional

Acreditare

Acreditare internațională

În procesul de acreditare, școlile sunt supuse unui control solicitat, realizat de către o organizație externă care garantează că școala întrunește condițiile pentru a oferi o educație bazată pe standarde de înaltă calitate. Școlile acreditate obțin rezultate mai bune în lucrul cu cu studenții lor, în comparație cu cele fără acreditare.

Cursurile oferite de AmSchool sunt acreditate internațional. Acest lucru înseamnă:

  • Creditele obținute sunt transferabile și acceptate la universități din întreaga lume
  • Activitățile propuse și serviciile suport asigură succesul studenților
  • Profesorii calificați și staff-ul suport ghidează învățarea studenților.

AmSchool este rampa de lansare a tinerilor care vor să studieze în străinătate

 

Cursurile AmSchool sunt acreditate de:

Cursurile pregătesc studenții pentru:

Mai mult despre acreditări și teste

COGNIA, ex AdvancED

Cognia este cea mai mare organizație din lume al cărei scop este evaluarea și îmbunătățirea organizațiilor care activează în domeniul educației. Expertiza Cognia privește o gamă largă de practici educaționale precum  dezvoltare curriculară, evaluare școli, motivarea studenților, medii de învățare, utilizarea datelor in educație etc.

Pe baza unor standarde riguroase extrase din cercetare și a unor criterii evidențiate prin dovezi, procesul de acreditare examinează întreaga instituție – politicile, programele, practicile, condițiile de învățare și contextul cultural – pentru a determina cât de bine colaborează piesele pentru a duce la îndeplinire viziunea instituției și satisface nevoile fiecărui cursant. Acreditarea nu se referă la trecerea unei inspecții unice. Acreditarea recunoaște furnizorii de educație care își demonstrează și își susțin angajamentele de îmbunătățire continuă și rezultatele constant mai bune ale cursanților.

NCAA - The National Collegiate Athletic Association

The National Collegiate Athletic Association este o organizație condusă de membri, dedicată bunăstării și succesului sportivilor din facultăți. NCAA are rolul de a evalua și recunoaște diferite cursuri astfel încât studenții sportivi să le poată absolvi și să le fie recunoscute internațional. Cursurile AmSchool aprobate NCAA au trecut printr-o revizuire riguroasă înainte de a putea fi oferite studenților noștri.

Școlile NCAA îi ajută pe sportivii studenți să reușească în sala de clasă, oferindu-le tehnologie de ultimă oră, îndrumare și acces la consilierii academici.

National Honor Society

The National Honor Society (NHS) are rolul de a menține angajamentul unei școli față de valorile educației, a calității serviciilor oferite, a leadership-ului și caracterului. Încă de la înființarea sa în 1921, acești patru piloni au fost preluați și respectați de către toți membrii NHS.

Astăzi, peste un milion de studenți participă anual la activitățile NHS. Filialele NHS se găsesc în toate cele 50 de state, teritorii ale SUA, Canada și în întreaga lume. Calitatea de membru la NHS nu numai că îi recunoaște pe elevi pentru realizările lor, dar îi provoacă să se dezvolte în continuare prin implicarea deosebită în activitățile școlare și în serviciul comunității.

College Board

The College Board este o organizație globală non-profit a cărei misiune este să conecteze studenții cu oportunitățile și succesul universitar. Fondată în 1900, the College Board a fost creată pentru a extinde accesul elevilor la educația academică. Astăzi, sunt asociate în College Board peste 6000 dintre cele mai puternice instituții educaționale ale lumii iar misiunea sa a rămas aceea de a promova excelența și corectitudinea în educație.

În fiecare an, College Board ajută mai mult de șapte milioane de studenți la nivel internațional să se pregătească pentru o tranziție de succes către mediul universitar prin programe și servicii specifice — inclusiv testele SAT și Programul Advanced Placement. Organizația are și un rol activ în comunitatea educațională prin acțiuni de cercetare și susținere în nnumele studenților, a profesorilor sau a școlilor.

SAT / PSAT / NMSQT

Seria de evaluări SAT sunt un sistem integrat format din următoarele teste:

  • SAT
  • PSAT / NMSQT și PSAT 10
  • PSAT 8/9

Testele măsoară abilități și cunoștințe în moduri care au sens pentru diferite niveluri de studiu (clase), astfel încât elevilor, părinților și profesorilor să le fie foarte ușor să monitorizeze progresul elevului.

O prezentare completă a testelor SAT (.pdf / 1.06 MB).

Testul este recunoscut de toate universitățile din lume ca o dovadă că studentul are un anumit nivel de cunoștințe și abilități. Desigur, cele mai bune universități vor solicita scoruri SAT superioare.

Studenții AmSchool se vor pregăti cu echipa noastră de admitere pentru a obține scorul necesar ce va contribui decisiv în procesul de admitere la universitatea dorită.

ACT

Testul ACT este un echivalent al SAT. Este un test folosit de universități pentru evaluarea absolvenților de liceu. Toate universitățile din SUA și peste 200 de universități din afara lume acceptă scorurile ACT obținute de studenți.

Aplică la AmSchool

Informații de contact

Biroul de admiteri

+40-771-083-656
contact@amschool.ro

Mon – Fri 9:00A.M. – 5:00P.M.

Social Media

AmSchool Video

Am creat un model deschis de educație ce le permite tinerilor să studieze și să aleagă să fie evaluați printr-unul dintre sistemele recunoscute internațional. Obiectivul nostru este admiterea lor la universitatea dorită. Îi pregătim pe studenții AmSchool să câștige cunoștințele, abilitățile și valorile necesare pentru a reuși în viață și carieră. 

Suntem în perioada de înscrieri pentru anul școlar 2024-2025. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Vă rugăm să completați formularul de contact sau să ne dați un telefon la 0771.083.656 (Cristina Manoliu - Admissions Coordinator).