Citește

Povestea AmSchool

Mizzou Academy este partener AmSchool în România

University of Missouri este una dintre primele instituții publice din lume care a creat un Colegiu de Educație, în 1867. Mizzou Academy și programul K12 este unic. Înființată în 1913, este singura școală cu lecții 100% online, dezvoltată într-un Colegiu de Educație clasat la nivel național drept unul dintre cele mai bune din SUA. Mizzou Academy și College of Education se află în frumosul Campus MU și instruirea se bazează pe cercetări de ultimă oră la această universitate de talie mondială.

Mizzou Academy aduce în AmSchool cursuri de top bazate pe cercetare și dezvoltate sub autoritatea personalului University of Missouri. Mizzou Academy vine în parteneriat cu profesori nativi profesioniști care vor lucra și vor evalua progresul studenților. AmSchool adaugă parteneriatului echipa sa de tutori, traineri, coach-i și mentori profesioniști. Echipa de tutori oferă ajutor (în clasă și online) studenților AmSchool pentru a îndeplini cerințele de absolvire ale Mizzou Academy.

There're no item that match your search criteria. Please try again with different keywords.

Contact AmSchool

Tel : +40-771-083-656
Email : contact@AmSchool.ro

Întrebări frecvente - FAQ

Cine se află în parteneriatul AmSchool?

Parteneriatul AmSchool este creat între 2 furnizori de formare: Mizzou Academy (US) și Success Academy (RO).

De ce AmSchool?

Am construit o școală-model care își dorește să inspire o schimbare de jos în sus în educație. Credem că viziunea și dezvoltarea sistemului școlar ar trebui să vină mai întâi de la profesorii cu minți deschise, dacă își iau puterea de a schimba vechile practici și modele de educație.

Acesta este motivul pentru care AmSchool a fost proiectat ca o școală independentă 100%. Știm, părinții au o teamă în privința sistemelor de educație independente. Acesta este motivul pentru care AmSchool este un parteneriat de furnizori de prestigiu, cu rezultate educaționale dovedite în ceea ce privește absolvirea și admiterea studenților lor la universitățile de top din lume.

Idea

De mai bine de 20 de ani dezvoltăm în România sisteme de educație pragmatice și livrăm programe 100% adaptate nevoilor cursanților. În ultimii 6 ani am dezvoltat Success Academy, cel mai puternic și coerent program de dezvoltare personală, leadership și antreprenoriat pentru copiii și adolescenții din România. Lucrăm astăzi cu peste 300 de studenți anual. Având rezultate excelente în dezvoltarea tinerilor cu care lucrăm, părinții ne-au întreabat adesea de ce nu construim o școală cu aceeași filozofie și orientare spre dezvoltare.

Cercetare

În 2018 am început să căutăm și să cercetăm sisteme școlare cu acreditare internațională. Am descoperim cu surprindere că există foarte multe opțiuni pentru o educație de top internațională de care pot beneficia copiii și adolescenții noștri, fără frica că ar putea să rateze admiterea la facultățile internaționale.

În calitate de părinți, credem că adolescenții și copiii au dreptul să studieze în medii moderne de învățare. Credem că tinerii noștri ar trebui să fie educați în sisteme de educație cu care se vor întâlni în învățământul superior. De aceea, am contactat și selectat din peste 20 de furnizori de educație din întreaga lume cele mai bune sisteme pe care să le oferim în România. Cercetarea noastră s-a oprit la doi furnizori cu care am intrat în parteneriat: Mizzou Academy, pentru tradiția, experiența, calitatea cursurilor și cercetarea în educație și Advantages International School – pentru flexibilitate și spiritul de inovare.

Construim o școală

Am construit o școală. O școală-hibrid a anului 2021 în care împletim învățarea în sală cu cea online.

  1. Lecțiile sunt online și funcționează ca manuale interactive. Copiii sunt responsabili de parcurgerea și finalizarea subiectelor de studiu.
  2. Părinții au acces în timp real la rapoartele copiilor lor.
  3. Tutorii români sunt prezenți fizic lângă tineri, le explică subiectele și răspund tuturor cerințelor copiilor.
  4. Un accent special este acordat Limbii, Istoriei și Geografiei României. Profesorii români au construit un curriculum complet nou, bazat pe 4 principii: a) utilitate, b) interactivitate, c) pragmatism, d) gândire critică. Am adus împreună cei mai buni furnizori de curriculum și tutori români cu experiență didactică.
  5. Socializarea și motivația sunt susținute constant de o echipă de traineri, coach-i, consilieri și mentori.
  6. Încă de la început, toți studenții AmSchool intră într-un proces personalizat de dezvoltare personală și formare a abilităților de leadership. Proiectele de antreprenoriat le oferă experiență practică. 

Credem că procesul de dezvoltare a copiilor este unul holistic și include aspectele de mai sus.

“Programul este foarte important pentru dezvoltarea personală a unui adolescent. Îl învață să pună întrebări, să caute răspunsuri, să lucreze în echipă, să își gestioneze timpul și emoțiile. Aduce copilul în prezentul de zi cu zi al societății. ”

Augustin
Tatăl lui Matei

Suntem în perioada de înscrieri pentru anul școlar 2022-2023. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Vă rugăm să completați formularul de contact sau să ne dați un telefon la 0771.083.656 (Cristina Manoliu - Admissions Coordinator).