Contact

Contact AmSchool

Contact AmSchool

Vă rugăm să completați formularul de mai jos și vă vom trimite prin email Prezentarea Completă AmSchool.

Prezentarea conține informații adiționale în legătură cu școala, modelul de studiu, aspectele adminstrative, procesul de aplicare, taxe și multe altele.

Cu regularitate organizăm evenimente AmSchool – KEO al căror scop este să ne cunoaștem, să vă răspundem la întrebări și pentru copii, să testeze modul nostru de lucru. invitațiile de participare sunt trimise doar părinților care au completat formularul de contact.

Vă mulțumim.

Echipa AmSchool

Formularul de contact

  1. I am agreeing with AmSchool Terms and conditions.
  I agree.

  2. I am agreeing with personal data collection for contact only.
  I agree.

  “O experiență frumoasă, pentru noi ca părinți, dar mai ales pentru Andreea. Un loc în care ea s-a descoperit și a învățat lucruri frumoase și de folos pentru viitor. Vă mulțumim!”

  Viorica
  Mama Andreei

  ”Apreciez faptul că prin programul dvs. l-ați determinat pe copilul meu să vină cu drag la cursuri. Apreciez modul de lucru al echipei. Datorită vouă copilul meu doreste să meargă mai departe.”

  Luminița
  Mama lui Michael
  Prin telefon

  +40-771-083-656

  Prin email

  contact@AmSchool.ro

  AmSchool – KEO

  Completați formularul

  Evenimentele AmSchool - KEO

  Evenimentele AmSchool sunt special concepute pentru a vă face o imagine completă asupra a ceea ce le propunem potențialilor noștri studenți. Tinerii vor vedea cum lucrăm, care sunt beneficiile lor, care sunt cerințele de absolvire. Părinții vor putea pune întrebări specifice la care caută un răspuns. Veți cunoaște staff-ul AmSchool și veți putea decide ulterior ce este cel mai bine pentru copii. 

  Evenimentele sunt organizate cu regularitate. În funcție de evoluția lucrurilor în contextul Covid-19, în cazul în care nu vor putea fi organizate în sala, le vom programa online.

   

  Festivitatea de absolvire

  Organizam anual festivități de absolvire pentru studenții noștri din clasa a 8-a și a 12-a. Absolvenții clasei a 12-a vor putea participa și la festivitatea de absolvire din SUA în campusul Universității din Missouri.

  Absolvenții AmSchool

  Suntem în contact cu toți absolvenții noștri pentru a-i sprijini să fie acceptați la Universitățile pe care le doresc, dar și pentru a fi sursă de inspirație pentru mai tinerii lor colegi.

  Suntem în perioada de înscrieri pentru anul școlar 2022-2023. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

  Vă rugăm să completați formularul de contact sau să ne dați un telefon la 0771.083.656 (Cristina Manoliu - Admissions Coordinator).