Înscrieri la AmSchool

Înscrieri

Cum să aplici la AmSchool

Dacă îți dorești să studiezi pentru o diplomă recunoscuta internațional, într-o școală care îți valorifică și amplifică ”pe bune” talentul și abilitățile, într-un mediu de învățare ”open-mind”, cu profesori, tutori, traineri ”cool”, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Nu avem formule speciale pentru selecția studenților noștri. Analizăm fiecare cerere, din punct de vedere personal și academic, pentru a vedea cum se aliniază viziunii noastre despre educație. 

Dacă îți dorești să studiezi la AmSchool, te rugăm să ne contactezi și să participi la unul dintre evenimentele noastre AmSchool Keo Meets.

Anul Școlar 2024 - 2025

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Anual, 150 de elevi studiază în AmSchool.

Rezervă-ți un loc

Servicii complete de educație

Să studiezi într-o școală hibrid este ca și cum ai pleca într-o călătorie impresionantă. Tinerii din ziua de astăzi au deja resursele, abilitățile și cunoștințele necesare învățării și știu cum să aibă succes. În plus, o întreagă echipă de suport, formată din profesori, traineri, tutori, coach-i, consilieri, are rolul de a asigura succesul fiecărui tânăr în parte.

Hub-uri Internaționale

În cluburile noastre pentru elevi, National Honor Society și Math Club, studenții internaționali colaborează cu colegii lor într-un cadru oferit de AmSchool și partenerii săi. Studenții finalizează proiecte care le oferă oportunități de implicare socială, antreprenoriat, leadership, dezvoltare și exersare de noi abilități.

Resurse academice

Fiecare curs dispune de materiale conexe bazate pe cercetare. Studenții pot, de asemenea, să acceseze biblioteca virtuală. Studenții care se pregătesc pentru admiterea la universități/colegii internaționale ar trebui să ia în considerare și pregătirea/testele necesare admiterii.

Cerințele tehnice

Părinții/tutorii legali care înscriu copiii la cursurile AmSchool le vor oferi studenților accesul la un laptop, software și conectivitate la internet, necesare pentru finalizarea școlii. Într-o școală adaptată prezentului pe care îl trăim, tehnologia este o necesitate, nu un instrument pentru divertisment.

Procesul de înscriere

1

Completați formularul de contact

Formularul de contact ne oferă informații de bază despre părinte/copil și este necesară completarea pentru a intra în contact și a vă trimite prezentarea completă.

2

Primiți Prezentarea completă

Rolul prezentării este de a vă oferi informații mai specifice despre școală, diferențele față de sistemul de învățământ clasic și traseul dvs. prin AmSchool.

3

Participați la o întâlnire în cadrul școlii – AmSchool KEO Meets

Rolul evenimentelor AmSchool este de a ne cunoaște reciproc și de a avea o imagine completă pentru luarea deciziei de a studia într-un mediu internațional.

4

Decizia de a studia la AmSchool

Decizia de înscriere o veți lua în familie. Vă veți consulta și ne spuneți când sunteți pregătiți să faceți pasul. În acel moment vom activa procesul efectiv de înscriere.

5

Formularul de înscriere

După luarea deciziei de a studia la AmSchool, vă trimitem link-ul formularului internațional de înscriere ce conține datele părinților și ale copiilor. În funcție de caz, vom solicita și alte documente pentru validarea înscrierii (ex. fișa școlară anterioară).

6

Start AmSchool

Îi susținem pe toți studenții să facă primii pași în AmSchool. Un  curs introductiv, cerințele tehnice, întâlnirea cu colegii, întâlnirera cu staff-ul educațional, decizia cu privire la cursurile elective etc.

Ce trebuie să știi?

Formularul de înscriere este necesar pentru toți studenții care solicită înscrierea la oricare dintre programele AmSchool (OnSite / OnLine / Dual Diploma). Vei putea alege cursurile și programul care te interesează.

Vei avea nevoie de:

  • Raportul Testului de Limba Engleza
  • Datele de contact ale persoanei care va completa Fișa Școlară și o va trimite la AmSchool.
  • Dosarul de înscriere

Când să aplici la AmSchool?

Pentru că AmSchool nu funcționează pe baza anului academic standard, analiza dosarelor de înscriere se face continuu pe durata unui an calendaristic. Drept urmare, după admitere, studenții noștri pot începe școala în orice moment își doresc. Dar, pentru că cele mai multe solicitări de înscriere ONSITE sosesc în 2 perioade distincte, termenele de depunere a dosarelor se face după programul de mai jos.
 
Toate aplicațiile ce depășesc ca număr capacitatea școlii noastre sunt puse, cu acordul dumneavoastră, pe lista de așteptare. Vă mulțumim pentru înțelegere.
 
  Depunere Aplicație Începere școală
Spring Semester până în 28 Februarie Martie
Fall Semester pănă în 31 August (în limita locurilor) Septembrie
     

Unul dintre consultanții noștri vă va însoți pas cu pas până la finalizarea înscrierii.

Suntem în perioada de înscrieri pentru anul școlar 2024-2025. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Vă rugăm să completați formularul de contact sau să ne dați un telefon la 0771.083.656 (Cristina Manoliu - Admissions Coordinator).