Înscrieri la AmSchool

Înscrieri

Cum să aplici la AmSchool

Dacă îți dorești să studiezi pentru o diplomă recunoscuta internațional, într-o școală care îți valorifică și amplifică ”pe bune” talentul și abilitățile, într-un mediu de învățare ”open-mind”, cu profesori, tutori, traineri ”cool”, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Nu avem formule speciale pentru selecția studenților noștri. Analizăm fiecare cerere, din punct de vedere personal și academic, pentru a vedea cum se aliniază viziunii noastre despre educație. 

Dacă îți dorești să studiezi la AmSchool, te rugăm să ne contactezi și să participi la unul dintre evenimentele noastre AAS-KEO.

Servicii complete de educație

Să studiezi într-o școală hibrid este ca și cum ai pleca într-o călătorie impresionantă. Tinerii din ziua de astăzi au deja resursele, abilitățile și cunoștințele necesare învățării și știu cum să aibă succes. În plus, o întreagă echipă de suport, formată din profesori, traineri, tutori, coach-i, consilieri, are rolul de a asigura succesul fiecărui tânăr în parte.

Hub-uri Internaționale

În cluburile noastre pentru elevi, National Honor Society și Math Club, studenții internaționali colaborează cu colegii lor într-un cadru oferit de AmSchool și partenerii săi. Studenții finalizează proiecte care le oferă oportunități de implicare socială, antreprenoriat, leadership, dezvoltare și exersare de noi abilități.

Resurse academice

Fiecare curs dispune de materiale conexe bazate pe cercetare. Studenții pot, de asemenea, să acceseze biblioteca virtuală. Studenții care se pregătesc pentru admiterea la universități/colegii internaționale ar trebui să ia în considerare și pregătirea/testele necesare admiterii.

Cerințele tehnice

Părinții/tutorii legali care înscriu copiii la cursurile AmSchool le vor oferi studenților accesul la un laptop, software și conectivitate la internet, necesare pentru finalizarea școlii. Într-o școală adaptată prezentului pe care îl trăim, tehnologia este o necesitate, nu un instrument pentru divertisment.

Procesul de înscriere

1

Completați formularul de contact

Formularul de contact ne oferă informații de bază despre părinte/copil și este necesară completarea pentru a intra în contact și a vă trimite prezentarea completă.

2

Primiți Prezentarea completă

Rolul prezentării este de a vă oferi informații mai specifice despre școală, diferențele față de sistemul de învățământ clasic și traseul dvs. prin AmSchool.

3

Participați la unul dintre evenimentele AAS-KEO

Rolul evenimentelor AmSchool este de a ne cunoaște reciproc și de a avea o imagine completă pentru luarea deciziei de a studia într-un mediu internațional.

4

Decizia de a studia la AmSchool

Decizia de înscriere o veți lua în familie. Vă veți consulta și ne spuneți când sunteți pregătiți să faceți pasul. În acel moment vom activa procesul efectiv de înscriere.

5

Formularul de înscriere

După luarea deciziei de a studia la AmSchool, vă trimitem link-ul formularului internațional de înscriere ce conține datele părinților și ale copiilor. În funcție de caz, vom solicita și alte documente pentru validarea înscrierii (ex. fișa școlară anterioară).

6

Start AmSchool

Îi susținem pe toți studenții să facă primii pași în AmSchool. Un  curs introductiv, cerințele tehnice, întâlnirea cu colegii, întâlnirera cu staff-ul educațional, decizia cu privire la cursurile elective etc.

Ce trebuie să știi?

Formularul de înscriere este necesar pentru toți studenții care solicită înscrierea la oricare dintre programele AmSchool (OnSite / OnLine / Dual Diploma). Vei putea alege cursurile și programul care te interesează.

Vei avea nevoie de:

 • Raportul Testului Online de Limba Engleza
 • Datele de contact ale persoanei care va completa Fișa Școlară și o va trimite la AmSchool.
 • Datele de contact ale unui profesor (sau doi, maximum) care va completa un formular de evaluare a ta (Teacher Evaluation Form).
 • Copia taxei de înscriere

Când să aplici la AmSchool?

Tip Deadline Aplicație Decizie
Val 1 15 septembrie 1 septembrie
Val 2 15 ianuarie 15 decembrie
Val 3 15 mai 1 mai

 

AmSchool nu are un an academic standard. Există doar Anul Academic al Studentului. La fiecare 4 luni deschidem înscrierile pentru noi clase.

Unde vor fi trimise documentele necesare?

Documentele vor fi trimise online la:

aplications@AmSchool.ro

AmSchool se implică activ în protejarea sănătății și siguranței copiilor și adolescenților, a familiilor lor, a întregului personal și a comunității în general. Înțelegem că mulți dintre Dumneavoastră sunteți preocupați de expansiunea COVID-19. Am creat această pagină pentru a împărtăși informații și resurse importante. Urmărim comunicatele guvernamentale și ne aliniem 100% măsurilor de combatere a pandemiei.

Ce ar trebui să faceți.

 • Rămâneți informați din surse oficiele cu privire la ultimele evoluții ale pandemiei - vizitați stirioficiale.ro pentru detalii.
 • Practicați măsurile de prevenire a bolii: purtați masca de protecție, spălați-vă frecvent mâinile, evitați să vă atingeți fața și dezinfectați suprafețele pe care le utilizați frecvent, cum ar fi blaturile, laptop-urile/PC-urile și telefonul.
 • Aceasta este o situație aflată în evoluție și facem tot posibilul să vă menținem informați pe măsură ce actualizările devin disponibile. Școala noastră respectă măsurile Guvernului privind funcționarea școlilor în timpul pandemiei COVID-19.
 • IMPORTANT
 1. În acest moment nu ne aflăm în poziția de a închide activitatea sau de a suspenda cursurile.
 2. În cazul puțin probabil în care se va sista orice activitate în România, doar programul ONSITE ar putea să fie afectat. Suntem 100% pregătiți să mutăm cursurile, pe durata perioadei critice, pe platforme online profesionale astfel încât studenții să nu aibă de suferit. Personalul AmSchool este pregătit în totalitate să livreze cursurile în mediul online. AmSchool va continua să livreze programul de studiu ca și când nimic nu s-a întâmplat.
 3. Bineînțeles, în cazul mutării cursurilor în mediul online, vom modifica programul zilnic. Nu credem că este productiv ca tinerii să stea în fața ecranelor, fără pauze, mai mult de 2 ore.