Fondatori

Ovidiu Atanasiu

Founder
ovidiu.atanasiu[at]amschool.ro
0743-009-570

De peste 20 de ani activ în educația pragmatică din România, fondator al Success Academy România, Ovidiu este antreprenor, autor, speaker și trainer. A absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației în cadrul Universității din București. Are o certificare în Managementul Resurselor Umane, o certificare în Evaluarea Competențelor, specializare în Learning Design, este trainer certificat și a participat la foarte multe programe de formare în dezvoltare personală, NLP, management, vânzări, comunicare și relaționare, negociere.

More Detail

Amada Bălțățeanu

Founder
amada.baltateanu[at]amschool.ro
0721-278-109

Amada are peste 16 ani de experiență în dezvoltarea potențalului uman, este specialist în educație și evaluare, consultant și trainer pentru peste 100 de companii și trainer pentru peste 1000 de tineri în Success Academy.

More Detail

Renate Nenciu

Founder
renate.nenciu[at]amschool.ro
0729-655-179

Renate are peste 20 ani de experiență în consultanță de Marketing, este specialist în Market research, Performance Management și Talent Management – în dezvoltarea potențalului uman și a punctelor forte.

More Detail

Solicită prezentarea AmSchool

Completează Formularul de contact și unul dintre consultanții noștri îți va trimite Prezentarea completă AmSchool.

Solicită prezentarea

amschool
Despre vina subînțeleasă a părinților
June 29, 2021By
O școală normală la cap sau Sindromul ursului ce nu mai știe să facă altceva
May 25, 2021By
Cum aleg cel mai potrivit computer pentru copilul meu?
March 20, 2021By

Informații de contact

American Alternative School

+40-746-097-685
contact@amschool.ro

Luni – Vineri – 9:00A.M. – 5:00P.M.

Social Info

Contact

AmSchool se implică activ în protejarea sănătății și siguranței copiilor și adolescenților, a familiilor lor, a întregului personal și a comunității în general. Înțelegem că mulți dintre Dumneavoastră sunteți preocupați de expansiunea COVID-19. Am creat această pagină pentru a împărtăși informații și resurse importante. Urmărim comunicatele guvernamentale și ne aliniem 100% măsurilor de combatere a pandemiei.

Ce ar trebui să faceți.

  • Rămâneți informați din surse oficiele cu privire la ultimele evoluții ale pandemiei - vizitați stirioficiale.ro pentru detalii.
  • Practicați măsurile de prevenire a bolii: purtați masca de protecție, spălați-vă frecvent mâinile, evitați să vă atingeți fața și dezinfectați suprafețele pe care le utilizați frecvent, cum ar fi blaturile, laptop-urile/PC-urile și telefonul.
  • Aceasta este o situație aflată în evoluție și facem tot posibilul să vă menținem informați pe măsură ce actualizările devin disponibile. Școala noastră respectă măsurile Guvernului privind funcționarea școlilor în timpul pandemiei COVID-19.
  • IMPORTANT
  1. În acest moment nu ne aflăm în poziția de a închide activitatea sau de a suspenda cursurile.
  2. În cazul puțin probabil în care se va sista orice activitate în România, doar programul ONSITE ar putea să fie afectat. Suntem 100% pregătiți să mutăm cursurile, pe durata perioadei critice, pe platforme online profesionale astfel încât studenții să nu aibă de suferit. Personalul AmSchool este pregătit în totalitate să livreze cursurile în mediul online. AmSchool va continua să livreze programul de studiu ca și când nimic nu s-a întâmplat.
  3. Bineînțeles, în cazul mutării cursurilor în mediul online, vom modifica programul zilnic. Nu credem că este productiv ca tinerii să stea în fața ecranelor, fără pauze, mai mult de 2 ore.