Amada Bălțățeanu

Amada Baltateanu
amada.baltateanu[at]amschool.ro
0721-278-109

Amada Bălțățeanu

Partner

”Avem nevoie în România de o școală nouă. Altfel. În AmSchool am reunit cele mai moderne și inovative metode de pregătire și învățare din lume. O școală cu manuale online, disponibile oricând. O școală în care orele de self-discovery se impletesc cu celede predare față-în-față. O școală în care studiul individual se împletește cu cel de grup, în care temele stimulează inteligența și gândirea critică a copiilor.”

Despre

Amada este eduprenor, trainer și specialist în limbajul non-verbal. A fondat acum 5 ani Success Academy, o școală care se derulează în paralel cu sistemul clasic de educație. O școală în care cei peste 600 de absolvenți au dobândit abilități personale și profesionale de excepție.

Amada are peste 16 ani de experiență în dezvoltarea potențalului uman, este specialist în educație și evaluare, consultant și trainer pentru peste 100 de companii și trainer pentru peste 1000 de tineri în Success Academy.

Amada este vizionar al unui sistem educațional în care copiii și adolescenții să simtă plăcerea învățatului, în care tinerii să fie real în centrul atenției întregii echipe de specialiști. O școală care să nu lase niciun copil în urmă.

Suntem în perioada de înscrieri pentru anul școlar 2024-2025. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Vă rugăm să completați formularul de contact sau să ne dați un telefon la 0771.083.656 (Cristina Manoliu - Admissions Coordinator).