Amada Bălțățeanu

Amada Baltateanu
amada.baltateanu[at]amschool.ro
0721-278-109

Amada Bălțățeanu

Founder

”Avem nevoie în România de o școală nouă. Altfel. În AmSchool am reunit cele mai moderne și inovative metode de pregătire și învățare din lume. O școală cu manuale online, disponibile oricând. O școală în care orele de self-discovery se impletesc cu celede predare față-în-față. O școală în care studiul individual se împletește cu cel de grup, în care temele stimulează inteligența și gândirea critică a copiilor.”

Despre

Amada este eduprenor, trainer și specialist în limbajul non-verbal. A fondat acum 5 ani Success Academy, o școală care se derulează în paralel cu sistemul clasic de educație. O școală în care cei peste 600 de absolvenți au dobândit abilități personale și profesionale de excepție.

Amada are peste 16 ani de experiență în dezvoltarea potențalului uman, este specialist în educație și evaluare, consultant și trainer pentru peste 100 de companii și trainer pentru peste 1000 de tineri în Success Academy.

Amada este vizionar al unui sistem educațional în care copiii și adolescenții să simtă plăcerea învățatului, în care tinerii să fie real în centrul atenției întregii echipe de specialiști. O școală care să nu lase niciun copil în urmă.

AmSchool se implică activ în protejarea sănătății și siguranței copiilor și adolescenților, a familiilor lor, a întregului personal și a comunității în general. Înțelegem că mulți dintre Dumneavoastră sunteți preocupați de expansiunea COVID-19. Am creat această pagină pentru a împărtăși informații și resurse importante. Urmărim comunicatele guvernamentale și ne aliniem 100% măsurilor de combatere a pandemiei.

Ce ar trebui să faceți.

  • Rămâneți informați din surse oficiele cu privire la ultimele evoluții ale pandemiei - vizitați stirioficiale.ro pentru detalii.
  • Practicați măsurile de prevenire a bolii: purtați masca de protecție, spălați-vă frecvent mâinile, evitați să vă atingeți fața și dezinfectați suprafețele pe care le utilizați frecvent, cum ar fi blaturile, laptop-urile/PC-urile și telefonul.
  • Aceasta este o situație aflată în evoluție și facem tot posibilul să vă menținem informați pe măsură ce actualizările devin disponibile. Școala noastră respectă măsurile Guvernului privind funcționarea școlilor în timpul pandemiei COVID-19.
  • IMPORTANT
  1. În acest moment nu ne aflăm în poziția de a închide activitatea sau de a suspenda cursurile (avem rata de vaccinare a personalului de 100%).
  2. În cazul puțin probabil în care se va sista orice activitate în România, doar programul ONSITE ar putea să fie afectat. Suntem 100% pregătiți să mutăm cursurile, pe durata perioadei critice, pe platforme online profesionale astfel încât studenții să nu aibă de suferit. Personalul AmSchool este pregătit în totalitate să livreze cursurile în mediul online. AmSchool va continua să livreze programul de studiu ca și când nimic nu s-a întâmplat.
  3. Bineînțeles, în cazul mutării cursurilor în mediul online, vom modifica programul zilnic. Nu credem că este productiv ca tinerii să stea în fața ecranelor, fără pauze, mai mult de 2 ore.