Ovidiu Atanasiu

ovidiu.atanasiu[at]amschool.ro

Ovidiu Atanasiu

Fondator

”După 20 de ani petrecuți în educația pragmatică, nu pot să mai cred în metodele de acum 50 de ani. Învățarea trebuie să fie o activitate plăcută și atractivă pentru tineri. Dacă este făcută corect și adaptată zilelor noastre.” 

Despre

Ovidiu și-a petrecut ultimii 20 de ani dezvoltând programe de training și formare pentru echipe din companii. În ultimii 5 ani a dezvoltat Success Academy, o școală unică în România, menită să îi pregătească pe copii și adolescenți pentru viața personală și profesională. Până în prezent, peste 600 de tineri au absolvit programele Success Academy. Iar rezultatele sunt cu adevărat remarcabile.

Ovidiu a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației în cadrul Universității din București. Are o certificare în Managementul Resurselor Umane, o certificare în Evaluarea Competențelor, specializare în Learning Design, este trainer certificat și a participat la foarte multe programe de formare în dezvoltare personală, NLP, management, vânzări, comunicare și relaționare, negociere.

Ovidiu este speaker la diferite conferințe și evenimente pe tema educației, este autor, antreprenor și vizionar al unui sistem de educație adaptat copiilor și adolescenților din zilele noastre. 

AmSchool se implică activ în protejarea sănătății și siguranței copiilor și adolescenților, a familiilor lor, a întregului personal și a comunității în general. Înțelegem că mulți dintre Dumneavoastră sunteți preocupați de expansiunea COVID-19. Am creat această pagină pentru a împărtăși informații și resurse importante. Urmărim comunicatele guvernamentale și ne aliniem 100% măsurilor de combatere a pandemiei.

Ce ar trebui să faceți.

  • Rămâneți informați din surse oficiele cu privire la ultimele evoluții ale pandemiei - vizitați stirioficiale.ro pentru detalii.
  • Practicați măsurile de prevenire a bolii: purtați masca de protecție, spălați-vă frecvent mâinile, evitați să vă atingeți fața și dezinfectați suprafețele pe care le utilizați frecvent, cum ar fi blaturile, laptop-urile/PC-urile și telefonul.
  • Aceasta este o situație aflată în evoluție și facem tot posibilul să vă menținem informați pe măsură ce actualizările devin disponibile. Școala noastră respectă măsurile Guvernului privind funcționarea școlilor în timpul pandemiei COVID-19.
  • IMPORTANT
  1. În acest moment nu ne aflăm în poziția de a închide activitatea sau de a suspenda cursurile (avem rata de vaccinare a personalului de 100%).
  2. În cazul puțin probabil în care se va sista orice activitate în România, doar programul ONSITE ar putea să fie afectat. Suntem 100% pregătiți să mutăm cursurile, pe durata perioadei critice, pe platforme online profesionale astfel încât studenții să nu aibă de suferit. Personalul AmSchool este pregătit în totalitate să livreze cursurile în mediul online. AmSchool va continua să livreze programul de studiu ca și când nimic nu s-a întâmplat.
  3. Bineînțeles, în cazul mutării cursurilor în mediul online, vom modifica programul zilnic. Nu credem că este productiv ca tinerii să stea în fața ecranelor, fără pauze, mai mult de 2 ore.