Ovidiu Atanasiu

ovidiu.atanasiu[at]amschool.ro

Ovidiu Atanasiu

Fondator

”După 20 de ani petrecuți în educația pragmatică, nu pot să mai cred în metodele de acum 50 de ani. Învățarea trebuie să fie o activitate plăcută și atractivă pentru tineri. Dacă este făcută corect și adaptată zilelor noastre.” 

Despre

Ovidiu și-a petrecut ultimii 20 de ani dezvoltând programe de training și formare pentru echipe din companii. În ultimii 5 ani a dezvoltat Success Academy, o școală unică în România, menită să îi pregătească pe copii și adolescenți pentru viața personală și profesională. Până în prezent, peste 600 de tineri au absolvit programele Success Academy. Iar rezultatele sunt cu adevărat remarcabile.

Ovidiu a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației în cadrul Universității din București. Are o certificare în Managementul Resurselor Umane, o certificare în Evaluarea Competențelor, specializare în Learning Design, este trainer certificat și a participat la foarte multe programe de formare în dezvoltare personală, NLP, management, vânzări, comunicare și relaționare, negociere.

Ovidiu este speaker la diferite conferințe și evenimente pe tema educației, este autor, antreprenor și vizionar al unui sistem de educație adaptat copiilor și adolescenților din zilele noastre. 

Suntem în perioada de înscrieri pentru anul școlar 2024-2025. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Vă rugăm să completați formularul de contact sau să ne dați un telefon la 0771.083.656 (Cristina Manoliu - Admissions Coordinator).